Πάνω Frame [668xX]
 

Tablet με οθόνη IPS 10,1"-MLS LIFE BLACK

Μοντέλο: MLS LIFE BLACK

Κατασκευαστής: MLS

Διαθέσιμο

 

Τιμή στο κατάστημα: 145,00€ 
Τιμή internet: 140,00€ 

MLS Life Black
Tablet με οθόνη IPS 10,1", τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz και 1GB RAM

Το ιδανικό tablet για καθημερινή χρήση

Οθόνη IPS
Δες ταινίες, παίξε παιχνίδια ή επικοινώνησε με όλους με την ευχέρεια της μεγάλης οθόνης 10.1 ιντσών. Με ανάλυση στα 800x1280 pixels θα δεις λεπτομέρειες που δεν είχες προσέξει σε φωτογραφίες και βίντεο ενώ χάρη στην τεχνολογία IPS θα βλέπεις καθαρά όπως και να το κρατάς ακόμη και αν είσαι έξω στον ήλιο!

Επεξεργαστής Quad Core 1.3 GHz
Το ΜLS Life διαθέτει Quad Core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3 GHz, που σε συνδυασμό με το 1GB μνήμης RAM, υπόσχεται να μην σε απογοητεύσει στις καθημερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

2 κάμερες
Το MLS Life έχει δύο εγκατεστημένες κάμερες, μια 8 MP στο πίσω μέρος και μια 3.2 MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, μπορείς να αποθανατίζεις με ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου, καθώς και να χρησιμοποιείς την μπροστινή κάμερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις μέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie.

Λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0
Tο Android Marshmallow έρχεται για να βελτιώσει τη συσκευή σου σε πολλούς τομείς καθώς περιλαμβάνει πλήθος νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Android 6.0 Marshmallow είναι το Doze mode, το οποίο κλείνει τα background apps για να μην καταναλώνεται μπαταρία και αυξάνει την διάρκεια ζωής μέχρι την επόμενη φόρτιση. Ταυτόχρονα το νέο λειτουργικό, σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι τα δικαιώματα για κάθε app ξεχωριστά. εισάγοντας ένα νέο μοντέλο αδειοδοτήσεων που επιτρέπει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα στοιχεία των εφαρμογών.

Αποθηκευτικός χώρος 16GB
Τα 16GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Εάν περιορίζεσαι μπορείς να επεκτείνεις την μνήμη του tablet σου με μια κάρτα microSD.

Μπαταρία 4060mAh
Με μπαταρία 4060 mAh θα αργήσεις πολύ να αναζητήσεις πρίζα! Έχεις την ενέργεια που ζητάς για μια έντονη μέρα γεμάτη multimedia εφαρμογές!
 

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά
 


Η MAIC έρχεται να προσδιορίσει εκ νέου τη σχέση με τη συσκευή σας. Είναι η καλύτερη προσωπική βοηθός που είχατε ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει.

Η MAIC είναι η προσωπική σου βοηθός. Με το άνοιγμα της συσκευής σου, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς από όσες έχεις στη συσκευή σου. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί. Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Nίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο
 
 
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Ψάχνει για σένα!
Mε το πλήκτρο Talk&Search® μπορείς πλέον να κάνεις φωνητική αναζήτηση στο Google στα ελληνικά και η μηχανή αναζήτησης θα σου εμφανίσει όλα τα σχετικά αποτελέσματα. Μπορείς επίσης να αναζητήσεις πρόσωπα, τοποθεσίες, εστιατόρια, κλπ στα αγγλικά και πάλι να σου εμφανίσει όλα τα σχετικά λήμματα.
 
Της μιλάς. Καταλαβαίνει, Ψάχνει για σένα στο YouTube™!
Πλέον η αναζήτηση videos στο YouΤube™ μπορεί να γίνει και φωνητικά. Αγγίζοντας το αριστερό κουμπί Talk&Watch® for YouΤube™ μπορείς να αναζητήσεις ελληνικά videos και με το πλήκτρο Talk&Watch® for Youtube™ στα δεξιά μπορείς να αναζητήσεις videos στα αγγλικά.
 
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει το mail σου.
Εσύ απλά πες το κείμενο που θέλεις να γράψεις και αυτό γράφεται αυτόματα.
Τόσο απλά και εύκολα!
 
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει Post στο Facebook ή οπουδήποτε αλλού.
Με την MAIC ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση. Απλά πατάς το κουμπί του μικροφώνου, λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στον τοίχο σου στο Facebook ή στο Twitter και στα προσωπικά σου μηνύματα. Tόσο απλά & εύκολα!!
 
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Φωτογραφίζει για σένα.
Με το MLS Talk&Photo®, η ΜΑΙC γίνεται η προσωπική σας φωτογράφος. Απλά λέτε selfie και η MAIC βγάζει τη φωτογραφία για εσάς!
 
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Βρίσκει για σένα.
Με την MLS Pedia®, η συσκευή σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια. Η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά θα σου αναγνώσει και μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε.
 
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Μεταφράζει για σένα.
Με το MLS Τalk&Translate® η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά!
 
 



 

 
Αναλυτικά Χαρακτηριστικά
Γενικά
Μάρκα MLS
Μοντέλο Life Black
Οθόνη / Camera
Διαγώνιος Οθόνης 10,1''
Ανάλυση Οθόνης 800 x 1280
Τεχνολογία Οθόνης IPS LCD
Κάμερα μπροστά 3.2 MP
Κάμερα πίσω 8 MP / HD Video
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Λειτουργικό Σύστημα Android 6.0 (Marshmallow)
Μοντέλο Επεξεργαστή: Quad Core MT 8127
Ταχύτητα Επεξεργαστή: 1,3 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή: 4
Χωρητικότητα: 16GB
Μνήμη RAM: 1GB
Χωρητικότητα Μπαταρίας: Li-Poly 4060 mAh
Χρόνος αναμονής: Έως 240 Ώρες
Χρόνος ομιλίας/internet: Έως 5 Ώρες
Υλικό κατασκευής: Πλαστικό
Συνδεσιμότητα
WiFi/Bluetooth: Ναι/Ναι
3G/4G: Όχι/Όχι
DUAL SIM: Όχι
GPS/Χάρτες/Ραδιόφωνο: Ναι / Όχι / Ναι
HDMI: Όχι
Θύρα USB: Micro USB (OTG)
Τύπος Κάρτας Μνήμης: Micro SD έως 32GB
Extras
Certification Google Certified
Market place: Play store
Χάρτες / Λογισμικό: Όχι / MAIC
Εγγύηση: Συσκευή 12 μήνες, μπαταρία 12 μήνες
Καθαρό Βάρος: 501 gr
Διαστάσεις: 255,5mm x 155mm x 9,5mm
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Φορτιστής Σπιτιού
Καλώδιο δεδομένων micro USB
Γρήγορος οδηγός
 




ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ DOA-SERVICE MLS