Πάνω Frame [668xX]
 

Smartphone με οθόνη IPS HD 5"MLS IQTALK COLOR 4G PINK

Μοντέλο: MLS IQTALK COLOR 4G PINK

Κατασκευαστής: MLS

Διαθέσιμο

 

Τιμή στο κατάστημα: 0,00€ 
Τιμή internet: 199,00€ 

MLS iQTalk Color 4G Pink Dual SIM
Smartphone με οθόνη IPS HD 5" και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,0GHz

To πολύχρωμο 4G
Βάλε χρώμα στη ζωή σου!
Ένα Smarphone που είναι εφοδιασμένο με κομψότητα στο design, 4G ταχύτητες και μεγάλη 5" ΗD οθόνη ανάλυσης 1280*720 για ικανοποιητική εμπειρία θέασης.
Εντυπωσιάζει με το κομψό του design και την compact κατασκευή του σε ρόζ χρώμα.
Χάρη στη οπίσθια κάμερα 13MP , με Autofocus και LED Flash αλλά και δυνατότητα λήψης βίντεο 1080P , θα εξερευνήσετε τον κόσμο της φωτογραφίας ενώ η μπροστινή κάμερα (3,2MP) καθίσταται ιδανική για selfies.
Οι επιδόσεις του βασίζονται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit που είναι συγχρονισμένοι στα 1GHz. Έτσι, καλύπτονται οι ανάγκες σας για το άνοιγμα πολλαπλών apps, σε συνδυασμό με το λογισμικό Android 5.1 Lollipop. Έτσι, το νέο σας Smarphone μετατρέπεται στο "συνοδό" κάθε χρήστη που συνδέεται στα social media, ενημερώνεται μέσω sites και χειρίζεται εφαρμογές που απαιτούν internet.
Aξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρει 16GB αποθηκευτικό χώρο για άπλετο downloading παιχνιδιών, ταινιών, e-books, κ.α.
Η πραγματική εμπειρία χρήσης του MLS iQTalk Color 4G όμως, λέγεται MAIC (MLS Artificial Intelligence Center). Απλά με το άνοιγμα του κινητού με μια φωνητική εντολή η νέα, ανανεωμένη MAIC θα εντοπίσει την επαφή που αναζητάς και θα την καλέσει με το Τalk&Call, θα στείλει μήνυμα μόνο με τη φωνή σου με το Talk&SMS, με το Talk&Email στέλνει email και με το Talk&Post ποστάρει στο Facebook μόνο με τη φωνή σου! Με μια σου εντολή εντοπίζει το αγαπημένο σου βιντεο
στο YouTube, ανοίγει όποια εφαρμογή επιθυμείς, ή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του Google.
Επιπλέον, με την MLS Pedia, το κινητό σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια καθώς η MAIC θα εντοπίσει
όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και συγχρόνως θα αναγνώσει μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε. Με το MLS Τalk&Translate η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά. Ψάχνεις βενζινάδικα, τράπεζες, φαρμακεία ή θέλεις να πλοηγηθείς σε νέες περιοχές της πόλης σου; H MAIC θα εντοπίσει τον προορισμό και θα σε οδηγήσει εκεί με ασφάλεια, χάρη στον ενσωματωμένο πλοηγό Talk&Drive!
Η MAIC είναι η προσωπική σου βοηθός, που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!
Με νέα ανανεωμένη MAIC η οποία:
• Απομονώνει εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος (στο αυτοκίνητο, στο bar, κτλ) ώστε ο διάλογος μαζί της να είναι απόλυτα επιτυχημένος.
• Δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησής της πατώντας το κουμπί του hands free του MLS iQTalk Color 4G ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε κλήσεις, να στείλετε μηνύματα, κλπ.
 

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά
 


Η MAIC έρχεται να προσδιορίσει εκ νέου τη σχέση με τη συσκευή σας. Είναι η καλύτερη προσωπική βοηθός που είχατε ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει.

Η MAIC είναι η προσωπική σου βοηθός. Με το άνοιγμα της συσκευής σου, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμείς από όσες έχεις στη συσκευή σου. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί. Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Nίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη στη συσκευή.

Δείτε το βίντεο
 
 
Talk&Call®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Τηλεφωνεί!
Εσύ ακόμη ψάχνεις τον κατάλογο σου για να τηλεφωνήσεις;
Με το Talk&Call® άλλαξε ο τρόπος που τηλεφωνείς και σου έλυσε τα χέρια.
Απλά λες το όνομα του ατόμου το οποίο θέλεις να καλέσεις και το Talk&Call κάνει το τηλεφώνημα για σένα, όπως και αν έχεις περάσει την επαφή σου.
 
Talk&SMS®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει μήνυμα.
Ακόμη γράφεις τα μηνύματα σου;
Με το Talk&SMS® ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση.
Απλά πατάς το κουμπί Talk&SMS® λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις το μήνυμα στο κινητό σου.
Το κείμενο γράφεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται πια να πληκτρολογείς μηνύματα στο κινητό σου.
Μπορείς απλά να του τα πεις και τα γράφει εκείνο για σένα.
Μια καινούρια εποχή επικοινωνίας έχει αρχίσει… και συνεχώς εξελίσσεται!
 
Talk&Lock®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Ξεκλειδώνει!
Δε θες να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου για να ξεκλειδώσεις το κινητό σου; Τώρα με το Talk&Lock η φωνή σου γίνεται ο κωδικός σου. Αποθηκεύεις τη φωνητική εντολή ασφαλέιας που επιθυμείς και κάθε φορά που θέλεις να το χρησιμοποιήσεις, την προφέρεις και η συσκευή σου ξεκλειδώνει. Αλλά μόνο με τη δική σου φωνή ακόμη και αν κάποιος επαναλάβει τη φωνητική εντολή.
 
Τalk&Translate®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Μεταφράζει για σένα.
Με το MLS Τalk&Translate® η MAIC μπορεί να μεταφράσει μια λέξη ή πρόταση από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα και να σου εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη ενώ ταυτόχρονα υπαγορεύει τη σωστή προφορά!
 
Talk&Watch®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει, Ψάχνει για σένα στο YouTube™!
Πλέον η αναζήτηση videos στο YouΤube™ μπορεί να γίνει και φωνητικά. Αγγίζοντας το αριστερό κουμπί Talk&Watch® for YouΤube™ μπορείς να αναζητήσεις ελληνικά videos και με το πλήκτρο Talk&Watch® for Youtube™ στα δεξιά μπορείς να αναζητήσεις videos στα αγγλικά.
 
MLSPedia®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Βρίσκει για σένα.
Με την MLS Pedia, η συσκευή σου μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια. Η MAIC θα εντοπίσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά θα σου αναγνώσει και μία σύνοψη των αποτελεσμάτων που βρήκε.
 
Talk&Email®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει το mail σου.
Ακόμη γράφεις τα e-mail σου;
Με το Talk&Email® ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση.
Εσύ απλά πες το κείμενο που θέλεις να γράψεις και αυτό γράφεται αυτόματα.
Τόσο απλά και εύκολα!
 
Talk&Search®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει, Ψάχνει για σένα!
Mε το πλήκτρο Talk&Search® μπορείς πλέον να κάνεις φωνητική αναζήτηση στο Google™ στα ελληνικά και η μηχανή αναζήτησης θα σου εμφανίσει όλα τα σχετικά αποτελέσματα. Μπορείς επίσης να αναζητήσεις πρόσωπα, τοποθεσίες, εστιατόρια, κλπ στα αγγλικά και πάλι να σου εμφανίσει όλα τα σχετικά λήμματα.
 
Talk&Post®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Γράφει Post στο Facebook.
Ακόμη γράφεις τα posts και τα comments σου;
Με το Talk&Post® ξεχνάς τη χρονοβόρα πληκτρολόγηση στο Facebook. Απλά πατάς το κουμπί Τalk&Post®, λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου. Επιπλέον το ειδικό πλήκτρο Talk&Post® στο MLS Keyboard®, σου επιτρέπει να σχολιάζεις (comment) και να στέλνεις μηνύματα (chat), με τη φωνή σου. Τόσο απλά και εύκολα!
 
CallerID
?ες ποιός σε καλεί.
Με το MLS Caller ID μπορείς να δεις ποιος σε καλεί. Επιπλέον, αν θέλεις να αναζητήσεις έναν αριθμό τηλεφώνου απλά πληκτρολόγησέ τον και το MLS Caller ID θα σου πει σε ποιον ανήκει.
 
Talk&Drive®
Της μιλάς. Καταλαβαίνει. Σε οδηγεί.
Ακόμη ψάχνεις πως θα φτάσεις στον προορισμό σου; Το Talk&Drive® ο πλοηγός της MLS που έχει ήδη κατακτήσει την ελληνική αγορά, υπάρχει και σε αυτή τη συσκευή της MLS. Απλά λες που θέλεις να πας και η νέα σου συσκευή σε καθοδηγεί. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια!
 
 


 

 
Αναλυτικά Χαρακτηριστικά
Γενικά
Μάρκα MLS
Μοντέλο iQTalk Color Pink Dual Sim
Οθόνη / Camera
Διαγώνιος Οθόνης 5''
Ανάλυση Οθόνης 1280 x 720 pixels
Τεχνολογία Οθόνης IPS HD
Κάμερα μπροστά 3.5MP
Κάμερα πίσω 13 MP / LED Flash / Full HD Video
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Λειτουργικό Σύστημα Android 5.1 (Lollipop)
Μοντέλο Επεξεργαστή: Quad Core MTK6735P 64-bit
Ταχύτητα Επεξεργαστή: 1 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή: 4
Χωρητικότητα: 16GB
Μνήμη RAM: 1GB
Χωρητικότητα Μπαταρίας: Li-Poly 2000 mAh (μη αποσπώμενη)
Χρόνος αναμονής: Έως 200 ώρες
Χρόνος ομιλίας/internet: Έως 8 ώρες
Υλικό κατασκευής: Πλαστικό
Συνδεσιμότητα
WiFi/Bluetooth: Ναι/Ναι
3G/4G: Ναι/Ναι
DUAL SIM: Ναι (2x micro)
GPS/Χάρτες/Ραδιόφωνο: Ναι / Ναι / Ναι
HDMI: Όχι
Θύρα USB: Micro USB (OTG)
Τύπος Κάρτας Μνήμης: Micro SD έως 128GB
Extras
Certification Google Certified
Market place: Play store
Χάρτες / Λογισμικό: MLS Destinator Talk & Drive (χάρτες Ελλάδας & Κύπρου)/ MAIC
Εγγύηση: Συσκευή 12 μήνες, μπαταρία 12 μήνες
Καθαρό Βάρος: 139 gr
Διαστάσεις: 144 x 70 x 7.9 mm
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Φορτιστής Σπιτιού
Καλώδιο δεδομένων micro USB
Ακουστικά
Γρήγορος οδηγός