Πάνω Frame [668xX]
 

HDT511V FLASHD NANO Η μικρότερη σύγχρονη κεραία...

Μοντέλο: 09-00-0010

Διαθέσιμο

 

Τιμή στο κατάστημα: 0,00€ 
Τιμή internet: 36,00€ 

Η μικρότερη σύγχρονη κεραία...

Η νέα nano FlasHD είναι η μόνη κεραία που θα χρειαζόμαστε στο μέλλον - σε όλες τις μεγάλες πόλεις και τις περιοχές που έχουν ισχυρή κάλυψη από τους πομπούς της ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης.

Είναι ιδανική ακόμα και σήμερα στο διάστημα της ψηφιακής μετάβασης - δηλαδή της συνύπαρξης
αναλογικών και ψηφιακών σημάτων, μια που με απολαβή 12 db είναι υπεραρκετή για να αποδώσει άριστη εικόνα και στα αναλογικά κανάλια των μεγάλων πόλεων όπου τα σήματα των σταθμών είναι ισχυρότατα.
Είναι φυσικά υπεραρκετή και για όλες τις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα στις οποίες έχει ολοκληρωθεί το switch off, μια που οι επίγεια λήψη λειτουργεί πιο αποδοτικά με χαμηλότερες στάθμες στη λήψη.

Περιλαμβάνει το ίδιο ενισχυμένο δίπολο με τη νέα έκδοση της μεγάλης αδερφής της, το οποίο πολλαπλασιάζει τη λήψη του σήματος και αυξάνει την απολαβή. Διαθέτει ένα μόνο στοιχείο κατευθυντήρα και τέσσερα εξαιρετικής ποιότητας στοιχεία ανακλαστήρα, σε ένα σχεδιασμό που επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση όλων των παθητικών στοιχείων, παρέχοντας πρωτοφανείς για το μικρό της μέγεθός επιδόσεις.

Πέρα από τα εξαιρετικά τεχνικά της χαρακτηριστικά, είναι μια μικρή & διακριτική κεραία-κόσμημα άριστης ποιότητας κατασκευής, η οποία στην περίπτωση της ψηφιακής τηλεόρασης όπου δεν μας ενοχλούν τα είδωλα, μπορεί εκτός από την τυπική εγκατάσταση στην οροφή να τοποθετηθεί πολύ εύκολα σε μπαλκόνια και άλλα ιδιαίτερα σημεία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Κεραία UHF
Σε έντονο πράσινο χρώμα
Σε ατομική συσκευασία
Kανάλια: 21-69 (470-862MHz)
Απολαβή: 12db