Πάνω Frame [668xX]
 

Σύστημα φορητών ηχείων Bluetooth-ICY BOX IB-SP202-BT

Μοντέλο: ICY BOX IB-SP202-BT

Κατασκευαστής: ICY BOX

Διαθέσιμο

 

Τιμή στο κατάστημα: 78,00€ 
Τιμή internet: 75,00€ 

Διπλό στερεοφωνικό σύστημα φορητών ηχείων Bluetooth από αλουμίνιο, με LED φωτισμό, ενσωματωμένο μικρόφωνο για τηλεφωνικές συνομιλίες και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2000mAh .

Το σύστημα 2 ανεξάρτητων ηχείων IB-SP202-BT διαθέτει Bluetooth Multipoint Technology η οποία επιτρέπει το ασύρματο pairing και των δύο ηχείων σε μία συσκευή (π.χ. smartphone, υπολογιστή) για να σας προσφέρει έναν πραγματικά στερεοφωνικό ήχο (μέγιστη απόσταση μεταξύ των ηχείων για λειτουργία stereo: 5 μέτρα).

Επιπλέον, χάρη στην δυνατότητα επιλογής σύνδεσης που σας δίνουν τα IB-SP202BT, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσετε το κάθε ένα από τα δύο ηχεία σαν ανεξάρτητο φορητό ηχείο Bluetooth, το κάθε ένα συνδεδεμένο σε διαφορετική συσκευή. Έτσι, έχετε είτε ένα σετ στερεοφωνικών ηχείων Bluetooth, είτε 2 ανεξάρτητα ηχεία Bluetooth, ανάλογα με τις ανάγκες σας κάθε φορά.

Η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth με το smartphone ή το tablet σας, είναι εφικτή από απόσταση έως και 10 m μακριά, για να απολαμβάνετε τη μουσική σας οπουδήποτε κι αν πάτε, αλλά και για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο. Επίσης, διαθέτουν και υποδοχή AUX 3,5 mm για σύνδεση με συσκευές χωρίς υποστήριξη Bluetooth.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- Συνδέσεις: Bluetooth / 3.5 mm jack
- Εμβέλεια Bluetooth: έως και 10 m
- LED ένδειξη: Bluetooth / Pairing / Charge / AUX IN
- Διάμετρος: 40 mm
- Ισχύς εξόδου (RMS): 2 Χ 4W
- Απόκριση συχνότητας: 100Hz - 18kHz
- Αντίσταση: 4Ω
- Τροφοδοσία: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion (2000mAh)
- Αυτονομία μπαταρίας: έως και 8 ώρες

Περιεχόμενα συσκευασίας:
1 σετ IB-SP202-BT (2 bluetooth αλουμινένια ηχεία)
2 x καλώδια AUX 3,5 mm jack
2 x καλώδια τροφοδοσίας micro USB - USB
Οδηγίες χρήσης